Lördag kväll

Hej Hej!

Jag vaknade upp imorse och mådde skit, så jag ringde jobbet och sa att jag var sjuk. Jag sov vidare någon timme och sen gick jag upp. Men som vanligt kan jag inte sitta still och vid 12-tiden kunde jag intala mig själv att jag kunde åka in till stan trots allt och så blev det. Jag ringde Natta och Malin och så drog vi in. Vi hade dock inte tänkt på att det var lönings helg så vi var inte direkt ensamma i storstaden.

Jag hittade ett par röda strumpbyxor som jag tänkte ha till min svarta klänning på studentskivan :) Jag tror dom kan liva upp min outfit! För ovanlighetens skull köpte jag inget annat i klädväg, kanske för att köerna till provrummen var millånga och gick i snigelfart frammåt.
Vi gick och fikade på Muffin Bakery like usual :) Sen tog vi tuben till St:Eriksplan för jag ville köpa andra säsongen av One tree hill, vilket jag gjorde också! Så nu har jag något att göra  när jag har tråkigt! Tjohoooo :)


Kvällen tillbringades hos tvillingarna där Emmy och Carro också var :) Alla satt bänkade framför Robinsson och vi försökte ha lamporna släckta men vi kunde bara inte slå av TV:n. ;)


PUSSAR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0