Spara min tid, så jag kan spara på dig

Sitter hemma på assistentvägen och är riktigt trött efter ett långt arbetspass på max som aldrig ville ta slut kändes det som. Jobbarkompisarna frågade om jag ville med ut ikväll på All star med är så tött annars hade jag inte bangat på att socialiserat mig lite med dom för dom är så goa.

Pappa ringde igår och sa att jag fick ta med bilen upp hit i maj så jag kan få ner mina saker i juni. Så nu ska jag och Emma kanske bila upp tillsammans. Vore najs med lite resesällskap. Skönt att ha egen bil här uppe också sista tiden och så slipper jag tänka mer på hur jag ska få med mig allt hem.

Pratat länge med Joel på facebook också. Galet vad jag saknar mina syskon och jag längtar verkligen till sommaren då vi kommer bo nära varandra och kommer kunna ses ofta. Trots att mamma flyttar till Kungsholmen innan sommaren och lämnar Kungsängen så kommer jag och Joel bo ihop i sommar då vi ska dela på pappas lägenhet. Många trevliga förfester lär ju äga rum där :) Joel frågade även om jag inte kunde fixa en snygg, vältränad norrlandstjej till honom. Jag sa att jag ska jobba på saken haha ;).

Här kommer bilderna från min och Lindas sparktur till renarena som jag lovade:


Jag och Linda. Såhär rödhårig är jag nu förrsesten :)


 Premiär sparket!


KANON KUL! fem av fem toasters ;)

Här sitter jag och äter frukost och kollar ut över renarna...


Norrland hälsar!!

Puss // Clara

Kommentarer
Postat av: Hedda

ÅÅH Va häftigt! :D

2010-04-02 @ 09:44:17
URL: http://heddaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0