All in för advent!

Stack ut och sprang imorse för att fånga Umeås få solstrålar. Det är riktigt mörkt här uppe nu och när man går i skolan är det mörkt när man går till skolan och när man går hem är det ännu mörkare. Det var skönt och rensa tankarna med luft.

Jag och Sofie åkte sen till Ersboda för att julhandla. Vi införskaffade julstjärna, julljusstake och annar pynt så vi ska få känna lite julkänsla i våra studentrum. Vi köpte även julpyssel och ingredienser för julbak. Så ikväll ska det adventsmysas hemma hos Sofie med Linnéa och Per. Skönt med ännu en lugn helg. Jag är inte det minsta partysugen och speciellt inte när Mary ringde imorse och sa hur dåligt hon mådde efter ännu en kväll på Corona. ;)

När jag och Sofie var på Ersboda fick vi båda flashbacks från vår första månad i Umeå när vi tog oss till Ersboda i -20 och snöstorm. Vi skulle handla saker till våra rum, det slutade med att vi stod utanför Jysk med för tok mycket saker så vi ringde taxi. Haha ja vilka minnen! ;) Idag lyckades vi nästan handla "lagom" mycket.

Stjärnan och staken är på plats och Åke är nöjd för han har fått en fin ljusslinga runt sig! :) Bara snön som fattas...






Ha en fin lördag alla!

Clara!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0